maanantai 6. lokakuuta 2014

Viimeisiä viedään

Pidin tänään muista poiketen lepopäivän. Harmitti kyllä vähän jäädä hotellille kun ylhäällä oli tosi hyvä keli. Leiri on ollut sen verran pitkä ja raskas, että punteissa alko ihan tosissaan painamaan. En ole varmaan millään leirillä ollut näin väsynyt kuin nyt. Toisaalta asiaan saattaa vaikuttaa se, että ollaan niin korkealla. Eilen jaksoin laskea hikisesti kolme laskua radalla ja olin aaaaivan loppu. Joten oli siis järkevää olla menemättä tänään mäkeen ja saada huomenna hyviä laskuja jotenkin levänneenä.

Tänään olen siis vain levännyt ja lataillut akkuja huomista varten. Aamulla laitoin suurpuikkarit voiteisiin ja muut tavarat valmiiksi pakkausta varten. Kävin kuitenkin pelaamassa vähän fudista etten ihan jämähtäisi. Illalla pakataan vielä osa tavaroista valmiiksi kärryihin huomista varten.

Leiri on muuten mennyt näin omasta mielestä ihan kivasti. Suurpuikka kulkee suht hyvin. Super-geetä lasketeltiin toissa päivänä ja sekin meni aivan ok. Rinteeseen on tullut totuteltua, eikä se tunnu niin ylitsepääsemättömän vaikealta. Säät ovat suosineet meitä muutamaa päivää lukuunottamatta. Pinta on ollut tosi hyvä, ei liian jäinen eikä liian pehmeä. Porukka on ollut vähän eri mitä yleensä, suurimmaksi osaksi vain rukalaisia, mutta hekin ovat tulleet nyt vähän tutummaksi. Tahkolta meitä täällä on edustamassa vain kolme, loput ovat Mölltalissa.

Huomenna lähdetään rinnetreenin jälkeen matkustamaan kohti kotia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti