torstai 24. joulukuuta 2015

Hyvää joulua!

Kiirettä on pitänyt joulukuussa kun kisoja on ollut melko tiuhaan tahtiin. Marraskuun lopulla lähdettiin Ruotsiin ja Norjaan reissuun. Ensimmäiset kisat oli Ruotsin Funäsdalenissa josssa oli kaksi suurpujottelukisaa. Kisat meni ihan ok ja laskin sijat 5. ja 6. Sieltä matka jatkui Norjaan Trysiliin, jossa oli Eurooppa cupin suurpuikka- ja puikkakisat. Aivan en pisteille yltänyt, suurpuikasta 42. sija ja puikasta 31. sija. Laskeminen oli melko hukassa kisassa, joten siihen nähden ihan ok tulokset. Kisat jatkuivat vielä Trysilin jälkeen Kvitfjellissä Eurooppa cupin surpujottelulla. Siellä laskin sijalle 29. ja sain ensimmäiset EC pisteet!

Kvitfjellistä lensin kotiin 11. päivä ja kotona edhin olla vain muutaman päivän, kun taas oli aika lähteä reissuun. 14. päivä lennettiin Muncheniin, josta matka jatkui Mittersilliin/Pass Thurniin, jossa treenattiin pari päivää ennen puikkakisoja Flachaussa. Flachaun kisat menivät hyvin ja kisalasku alkoi olla jo lähempänä tasoa, mitä treeneissä lasken.

Flachausta jatkettiin vielä viimeisiin kisoihin Italian Passo Furciaan ennen joulua. Siellä meillä oli kahdet suurpuikkakisat. 

Kisojen tuloksiin pääset --> tästä

Loppusyksystä ja alkutalvesta on tullut neulottua ihan mukavasti sukkia, 5paria...

Passo Furcia, Italia


Passo Furcia, Italia


Nyt ei muuta kuin joulukinkun syöntin! Hyvää joulua!


-Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti