perjantai 19. syyskuuta 2014

Viikon kuulumisia

Huh, tähän asti viikko on mennyt nopeasti! Päivät on vaan yksinkertaisesti mennyt treenaamiseen, kouluun ja syömiseen. Mutta tällaista tämä täällä aikalailla on. Mulla oli nyt ekassa jaksossa matikkaa, äikkää, saksaa, ja opoa/tietotekniikkaa. Matikka tuottaa mulle vähän ongelmia, ei ole meinaa mikään helpoin aine. Ollaan kyllä Ronjan kanssa yritetty tehdä matikkaa yhdessä, mutta se aina menee siihen, että jämähdetään yhteen (melkeinpä jokaiseen) tehtävään ja lagataan siinä tunti. Tänäänkin tunnilla tein yhden tehtävän 45 minuutissa. Vähän kyllä meinaa jännittää tuleva koe...Viikonlopun vietänkin varmaan matikan kanssa (Ronja varmaan liittyy seuraamme myös).

Tiistain puntti oli sen verran kova, että jalat meni aivan jumiin. Oli muuten mukavaa vetää ylämäkivetoja seuraavana aamuna. :) Rollaattori olisi ollut ihan kiva. Torstaina vedettiin sitten taas sama puntti kun tiistaina. Tänään aamulla meillä oli NV-hyppyjä ja iltapäivällä taitoa. Voisin sanoa, että taitotreeni on aina viikon kohokohta. :D Huomenna olisi tiedossa maastopyöräilyä Kinahmilla.


Videoilla huikeet voltit kierteillä, jotka opin viime lauantaina!







2 kommenttia:

  1. Mä kävin pitkän matikan Kuortaneen Urheilulukiossa ja välillä oli vaikeeta. Lukion toiselta lähtien ajoin rallia ulkomailla ja olin paljon poissa tunneilta, mutta mulle myönnettiin tukiopetusta. Iltaisin tuntui, että en tehnyt mitään muuta kuin matikan laskuja ja välillä turhautti. Kirjoitin kuitenkin lopulta B:n, vaikka en ollut hyvä. Kun ei anna periksi, niin selviää mahdottomistakin tehtävistä kuten Urheilussakin :-) Tsemppiä! J-M

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tsemppiä sulle Ranskan ralliin! :-)

    VastaaPoista